Een abonnement waar je blij van wordt!

Met ons abonnement hoeft u niet meer zelf na te denken over de bloemen. Dit regelen wij voor u. Elke week, eens in de week of maandelijks een verse bos bloemen in huis of op kantoor. Het abonnement kunt u zelf aanpassen en pauzeren als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Zo werkt het

Kies je stijl

U kiest zelf uw abonnement uit. We hebben de boeketten Small, Medium en Large. Deze zullen elke week anders zijn en vaak met seizoenbloemen worden gemaakt. Mocht u een allergie hebben of niet tegen een bepaalde bloem kunnen? Geef dit bij ons aan, dan zorgen wij ervoor dat u deze niet in de boeketten zult vinden, zodat u optimaal kunt genieten!

Bepaal hoe vaak en wanneer

U kunt ervoor kiezen om eens in de week, eens per twee weken of maandelijks een bos bloemen te ontvangen. Deze worden op de door u gekozen vaste dag geleverd. Dit kan zowel privé als zakelijk afgesloten worden

Regel het via je eigen account

De frequentie van het abonnement kunt u altijd aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u zelf bepalen wat op dat moment het beste bij u past.

OVER ONS1
BLOG1

De mooiste boeketten

Wij zijn gespecialiseerd in verse snijbloemen en alles wat daarbij komt kijken. Al onze producten kopen wij zelf in op de veiling in Naaldwijk. Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in het maken van boeketten, bruidswerk en rouwwerk.

Toch liever een los boeketje